SOFTWARE AANPASSING SYM EURO 4 DELLORTO ECS

Vanaf nu is het mogelijk om de software van uw scooter voorzien van Dellorto elektronische Carburateur te herschrijven. Door deze aanpassing in de software wordt het mogelijk om uw scooter netjes af te stellen op elke gewenste snelheid, met uitstekende trekkracht maar zonder hoge toeren, overmatige slijtage en bijbehorend hoog brandstofverbruik.

SNELHEIDSBEGRENZER VERPLAATSEN SYM EURO 4 EN ANDERE SCOOTERS MET DELLORTO ECS SYSTEEM.

Wij hebben alles in huis om uw scooter vlotter te laten rijden. In de standaard modus wordt de ontsteking uitgeschakeld zodra de computer herkend dat de snelheidsmeter een vooraf bepaalde waarde overschrijd. Wij kunnen in de software deze waardes aanpassen en de snelheidsbegrenzer verleggen of uitschakelen. naast deze software matige aanpassing is er ook nog een aanpassing in de overbrenging noodzakelijk om een hogere topsnelheid te behalen. Let op, wij passen alleen de snelheid aan op waardes die binnen de marges vallen! snorfiets 34 km bromfiets 56 km

SOFTWARE AANPASSING EN GARANTIE

Door deze software aanpassing worden geen limieten overschreden van een fabrikant, sterker nog de scooter zal fijner rijden met een rustiger toerental en een lager brandstofverbruik. Natuurlijk is het altijd mogelijk om uw oude software terug in te laden indien u dit wenst, de fabrikant kan en zal hier nooit iets van zien. Is deze software aanpassing ook iets voor u? Kom dan langs bij ons op de zaak! Aan de Rijksstraatweg 246 2022DJ Haarlem. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw scooter te brengen hebben wij ook een gratis ophaal service.

KOSTEN SOFTWARE AANPASSINGEN DELLORTO ECS

0
SOFTWARE EN VARIORING AANPASSING