VAKMANSCHAP

Voor een kleine beurt tot grote beurt, van rijklaar maken tot schade herstel, kunt u terecht bij SpikeX bikestore. In onze werkplaats beschikken wij niet alleen over professioneel gereedschap maar ook over enthousiaste en bekwame monteurs.

SCOOTER SERVICE

Kleine reparaties klaar terwijl je wacht.
Indien de drukte het in de winkel toelaat kunnen kleine reparaties eventueel direct en snel voor je worden gerepareerd. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie! Loop gerust even binnen of bel van te voren en we zullen er alles aan doen om je te helpen.

Bij reparatie of onderhoud laten wij je vooraf weten wat de kosten zullen zijn, zo voorkomen wij vervelende verassingen. Mochten wij toch bijzonderheden tegenkomen, dan nemen wij contact met je op. Uiteraard beschikken wij ook over leenscooters tegen een schappelijk tarief. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om deze van te voren te reserveren.

SCOOTER SCHADE

Schade aan je scooter is al vervelend genoeg. Wanneer wij een schade scooter binnenkrijgen laten wij een van onze experts de scooter grondig checken.
Vervolgens overleggen wij met u wat de beste manier is om de scooter te herstellen. Wanneer we een duidelijk overzicht hebben van wat er allemaal aan de scooter mankeert, zullen wij de scooter schade taxeren. Deze taxatie volbrengen wij door het model mee te nemen, de prijzen van de onderdelen die vervangen moeten worden te berekenen en het herstel zelf. U ontvangt van ons een schade rapport die u kunt opsturen naar uw verzekering. U kunt er ook voor kiezen om uw scooter bij ons te laten repareren.

Voor scooter schadeherstel hebben wij specialisten in dienst die al jaren dag in dag uit weten hoe schade scooters gerepareerd moeten worden. Of de scooter nou oud of nieuw is en welk merk dan ook. Voor u dus een fijn gevoel om te weten dat uw scooter in goede handen is. Per scooter en merk scooter hanteren wij ook een aparte manier van repareren. Op deze manier wordt de scooter dus altijd naar oorspronkelijke staat hersteld en zal deze weer als een zonnetje rijden.