SCOOTER ASSORTIMENT

Ben je opzoek naar een nieuwe scooter? SpikeX bikstore heeft een breed assortiment aan scooters en bromfietsen van de beste merken. Dagelijks staan wij voor je klaar om te adviseren bij aankoop van je scooter en te voorzien van de juiste informatie. Ook hebben wij een zeer ruime keuze in gebruikte scooters of bromfietsen.

SCOOTER SERVICE

Voor een kleine beurt tot grote beurt, van rijklaar maken tot schade herstel, kunt u terecht bij SpikeX bikestore. In onze werkplaats beschikken wij niet alleen over professioneel gereedschap maar ook over enthousiaste en bekwame monteurs. Loop gerust even binnen of bel van te voren en we zullen er alles aan doen om je te helpen.

Meer informatie over onze scooterservice?

KLIK HIER

SCOOTER SOFTWARE

Vanaf nu is het mogelijk om de software van uw scooter voorzien van Dellorto elektronische Carburateur te herschrijven. Door deze aanpassing in de software wordt het mogelijk om uw scooter netjes af te stellen op elke gewenste snelheid, met uitstekende trekkracht maar zonder hoge toeren, overmatige slijtage en bijbehorend hoog brandstofverbruik.

Meer informatie over onze scooter software?

KLIK HIER

VERZEKERING

Een goede verzekering voor uw scooters is geen overbodige luxe. Bij SpikeX bikestore kun je meteen een verzekering afsluiten voor je nieuwe scooter.

RDW ERKEND

SpikeX bikestore is RDW erkend. Dat houd in dat zodra je een scooter koopt bij ons je meteen het kenteken op naam kan zetten. Maar ook als je geen scooter bij ons koopt, maar wel een scooter wilt laten overschrijven op jouw naam.

E-SCOOTERS

Wilt u graag een elektrische scooter kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd in verkoop, onderhoud en reparaties van E-scooters. Dagelijks staan wij voor je klaar om te adviseren bij aankoop van je e-scooter en te voorzien van de juiste informatie.

Meer informatie over onze e-scooters?

KLIK HIER

SCOOTER LEASE

Met onze scooter lease optie kun je een nieuwe scooter in maandelijkse termijnen betalen. Je bent direct eigenaar van de scooter en kunt zelf kiezen voor 36, 48, 60 of 72 maanden. Ten alle tijden kan je ook nog eens boetevrij aflossen.

Meer informatie over onze scooter lease mogelijkheden?

KLIK HIER

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER VAN:

SYM

Wij zijn officieel Sym dealer. Benieuwd naar welke modellen wij kunnen leveren?

Modellen

PEUGEOT

Wij zijn officieel Peugeot dealer. Benieuwd naar welke modellen wij kunnen leveren?

Modellen

DERBI

Wij zijn officieel AGM dealer. Benieuwd naar welke modellen wij kunnen leveren?

Modellen

BYE BIKES

Wij zijn officieel Bye bikes dealer. Benieuwd naar welke modellen wij kunnen leveren?

Modellen

BTC

Wij zijn officieel BTC dealer. Benieuwd naar welke modellen wij kunnen leveren?

Modellen

ONZE MERKEN

ONZE COLLECTIE

BTC

Vanaf: € 1449,- Leasen vanaf: € 30,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

BTC staat voor betaalbare scooters die voldoen aan hun en de Europese kwaliteitseisen. Dus zoek je een goedkope scooter voor een klein budget die er ook nog eens prachtig uitziet, kies dan voor BTC.

VESPA

Vanaf: € 3949,- Leasen vanaf: € 30,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

Zoek je een stijlvolle scooter? Bij Vespa ben je aan het juiste adres. Deze sportieve scooters hebben al vele harten voor zich gewonnen dankzij het fijne rijcomfort en het stijlvolle design!

PIAGGIO

Vanaf: € 1699,- Leasen vanaf: € 30,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

De Piaggio scooter is veilig, veelzijdig, stijlvol en heeft een uitstekende kwaliteit. De verschillende modellen variëren in maximale snelheden, waardoor het dragen van een helm niet altijd verplicht is bij deze scooters.

SYM

Vanaf: € 1450,- Leasen vanaf: € 29,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

SYM is één van de grootste gemotoriseerde tweewielierfabrikanten van de wereld. Sinds 1961 streven zij met het produceren van kwalitatief goede scooters. Duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid komen daarbij ook aan bod.

PEUGEOT

Vanaf: € 1159,- Leasen vanaf: € 23,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

Een scooter van Peugeot is een goede keus. Het bekende merk is betrouwbaar en vraagt mooie prijzen. Peugeot produceert kwalitatief hoogwaardige scooters. De verschillende modellen bieden voor iedereen een geschikte scooter.

KYMCO

Vanaf: € 1199,- Leasen vanaf: € 24,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

Van elektrische scooters tot brommers. Kymco biedt het allemaal. De Taiwanese fabrikant van motorfietsen, scooters en quads staat bekend om de hoge kwaliteit, de innovatieve techniek en vele keuzemogelijkheden.

BYE BIKES

Vanaf: € 1799,- Leasen vanaf: € 24,- p.m

Rijklaar maken € 195,-
incl. kenteken op naam, leges, verwijderingsbijdrage

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie kernwaarden waarmee BYE BIKE haar ONE en ONE+ heeft ontwikkeld. Twee voertuigen die het beste van twee werelden combineren. Eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de moderne scooter. BYE BIKE heeft deze twee uitgangspunten samengesmeed vanuit het niets om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen.

website bye bikes