ELEKTRISCHE FIETSEN

Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Wij zijn gecertificeerd in verkoop, onderhoud en reparatie van e-bikes. Dagelijks staan wij voor je klaar om te adviseren bij aankoop van je e-bike en te voorzien van de juiste informatie. Ook na aanschaf kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, technische hulp of onderdelen.

AGM GT250 elektrische fatbike

De unieke AGM GT250 elektrische fatbike heeft een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius tot 80km. Daarbij is er voor deze fatbike geen helmplicht, geen verzekeringsplicht en weinig onderhoudskosten. Ook is de AGM GT250 zeer concurrerend geprijsd ten opzichte van andere ebikes.

Enkele specificaties :

250 watt motor.
12.8ah lithium accu.
7 versnellingen.
Schijfremmen voor en achter.
Verende voorvork.
Led verlichting.
Digitaal display

Specificaties
Rem systeem schijfremmen voor en achter
Versnelling Shimano 7 speed
Accu laadtijd 4 uur
Accu capaciteit 641 Wh
Voltage 48V
Wattage 250 watt
Display type Digitaal
Frame aluminium

OFFICIEEL DEALER

Wij zijn officieel dealer van Vogue fietsen. Vogue fietsen hebben een uitstekende prijs kwaliteitverhouding! Vogue heeft zich volledig gericht op het maken van e-bikes en (elektrische) bakfietsen. Met een oog op de toekomst is dit ook zeker een slimme zet geweest. Door in te spelen op de vraag binnen de fietsenmarkt, heeft Vogue fietsen zich gepositioneerd als een sterke speler op het gebied van e-bikes! Dit merk kenmerkt zich door kwaliteit, stijl en een scherpe prijs.

Vogue Elite Dames 3V

De Vogue Elite 3 is één van onze meest bekende edities van de e-bike. Shimano Nexus 3 speed versnellingen geven je standaard opties om je ondersteuning in te stellen vanaf de 5 Digitaal LCD display. De motor bij deze elektrische fiets is te vinden op het voorwiel. Dit geeft een uniek gevoel aan je fietstocht. De motor maakt weinig geluid, en functioneert op basis van jouw rotatie. Dit zorgt voor een fraaie combinatie van trapondersteuning en gemak. De rem aan de voorkant is een V-Brake, terwijl je achterrem een Shimano Rollerbrake is.

Specificaties
Rem systeem Velgrem voor / Rollerbrake achter
Versnelling Shimano nexus 3
Motor plaats Voorwiel
Accu capaciteit 481 Wh
Accu plaats Bagage drager
Actieradius 60 – 120 km
Display type Digitaal
Gewicht 23,9 kg

Vogue Mestengo Dames 8V

De Vogue Mestengo Mid is een stevige, betrouwbare en betaalbare e-bike met een middenmotor. De middenmotor zorgt voor directe trapondersteuning bij een rotatie, en tevens is deze motor eenvoudig te onderhouden. Het aluminium frame is stevig en tegelijk licht in gewicht. De Shimano 8 speed versnellingsbak geeft je voldoende mogelijkheden om te schakelen in je ondersteuning tijdens het fietsen. Dankzij een verende zadelpen en voorvork geniet je ook op moeilijk begaanbare wegen van het beste rijcomfort.

Specificaties
Rem systeem Rollerbrake voor / achter
Versnelling Shimano Nexus 8
Motor plaats Midden
Accu capaciteit 504 Wh
Accu plaats Geïntegreerd Frame
Actieradius 60 – 120 km
Display type Digitaal
Gewicht 23,9 kg

Vogue Superior 3 Bakfiets 7V

Deze mooie fiets is een betaalbare bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen te vervoeren. Door middel van de elektrische trapondersteuning geniet je altijd van een wind-mee gevoel. Het frame is gemaakt uit staal en daarom enorm stevig. Doordat deze fiets beschikt over 7 versnellingen kun je altijd schakelen tussen de verschillende standen. Daarom zijn de langere routes geen enkel probleem! De actieradius van de Vogue Superior ligt tussen de 50 en 70 kilometer. Je kunt dus echt wel een tijdje voorruit. Het digital display bevindt zich in het midden van het stuur en beschikt over een USB poort waarmee je onderweg je telefoon kunt opladen.

Specificaties
Rem systeem Schijfremmen
Versnelling Shimano nexus 7
Motor plaats Achterwiel
Accu capaciteit 481 Wh
Accu plaats Bagage drager
Actieradius 30 – 50 km
Display type Digitaal
Gewicht 90 kg

Vogue Basic Dames 7V

De Vogue Basic is een stabiele en comfortabel e-bike, geschikt voor frequent gebruik. Dit is een ideaal instapmodel voor de nieuwe e-bike gebruiker. Alle functionele eigenschappen die je verwacht van de elektrische fiets, in combinatie met een krachtig en dubbelwandig, doch licht aluminium frame. De voorvork en zadelpen zijn beide verend, waardoor je eenvoudig over oneffenheden fietst, zonder hier iets van te merken.

Specificaties
Rem systeem Velgrem voor / Rollerbrake achter
Versnelling Shimano Nexus 7
Motor plaats Voorwiel
Accu capaciteit 481 Wh
Accu plaats Bagagedrager
Actieradius 60 – 120 km
Display type Digitaal
Gewicht 23,9 kg